O nama

Uvodno - Ravnatelj:

Ivica Ropuš

Ivica Ropuš

Svakodnevna tržišna utakmica na svim poljima ljudskoga djelovanja motivirana je željom pojedinaca i organizacija da opstanu na zahtjevnom tržištu, te da se na njemu što primjerenije i dugoročnije pozicioniraju. Globalno tržište, posebice tranzicijske reforme, traže od svih sudionika u javnome, političkom i gospodarskom životu dodatna usavršavanja.

Redovito školsko obrazovanje pružilo nam je općenita i opširna znanja. Životna i poslovna svakodnevnica traži više. Traži primjenjivost, specijaliziranost, doradu općih znanja i neprekidno usavršavanje. Jednom riječju, suvremeno društvo, na svim razinama djelovanja, traži da stečena znanja i vještine budu u suglasju s operativnim poslovima kojima se pojedinci i organizacije bave…

Opširnije »

Uvodno - Voditelj stručnog vijeća:

prof.dr.sc. Vladimir Gruden

prof.dr.sc. Vladimir Gruden

Poštovani suradnici, svaka je ljudska djelatnost proizvod čovjeka. Sve što je stvoreno materijalizacija je unutarnjih duhovnih vrijednosti pojedinaca i skupina. Učenje života je učenje komunikacije, poslovanja, političkog umijeća te sposobnosti stvaranja individualnih i grupnih vrijednosti. Spomenute vještine nedvojbeno proizlaze iz ljudskih resursa. Naše je učilište mjesto gdje se ne samo oblikuje nego i ustrojava kvalitetna osoba.

Nastavnici Poslovnog učilišta Experta, osim zavidnog znanja, posjeduju i životno iskustvo koje se razvijalo u životnoj školi. Naučili su, a to će prenijeti i polaznicima, kako je svaki neuspjeh privremeni pepeo iz kojega raste obnovljena i bolja osobnost…

Opširnije »

Programska usmjerenja

Šire programsko i edukativno usmjerenje Poslovnog učilišta Experta jest praktična naobrazba, stručno usavršavanje i savjetovanje s područja:

Modeli obrazovanja

Modeli obrazovanja, usavršavanja i savjetovanja predočenog edukativnog i programskog sadržaja Poslovnog učilišta Experta odvijaju se na četiri načina: