« O nama

Uvodno - Voditelj stručnog vijeća prof.dr.sc. Vladimir Gruden

Poštovani suradnici,
svaka je ljudska djelatnost proizvod čovjeka. Sve što je stvoreno materijalizacija je unutarnjih duhovnih vrijednosti pojedinaca i skupina. Učenje života je učenje komunikacije, poslovanja, političkog umijeća te sposobnosti stvaranja individualnih i grupnih vrijednosti. Spomenute vještine nedvojbeno proizlaze iz ljudskih resursa. Naše je učilište mjesto gdje se ne samo oblikuje nego i ustrojava kvalitetna osoba.

Nastavnici Poslovnog učilišta Experta, osim zavidnog znanja, posjeduju i životno iskustvo koje se razvijalo u životnoj školi. Naučili su, a to će prenijeti i polaznicima, kako je svaki neuspjeh privremeni pepeo iz kojega raste obnovljena i bolja osobnost.

Znanja i vještine koje se usvajaju u Experti nisu usmjerene samo na jedno područje - one postaju polazište za svaku djelatnost, jer je u svakoj djelatnosti isti, sada obnovljen čovjek. Učilište Experta pruža optimizam, samopoštovanje, dominaciju nad problemima i iznad svega uzima sreću kao putokaz i spontanitet kao savjetnika.

Kvalitetan menadžer jest kvalitetan čovjek. Kvalitetan čovjek je sretna osoba, sposobna za procjene, slobodna za odluke, jasnih ciljeva i hrabra za djelovanje. Kvaliteta nije samo njegova prednost, ona je i dar njegovoj okolini. Kvalitetna osoba često zastajkuje, osvješćuje svoj položaj, svoje misli i svoju motivaciju. Kvalitetna osoba nije rob običaja. Cilj kvalitetne osobe i menadžera jest osigurati sretan život. On nema predrasuda. Novac mu nije cilj nego sredstvo a duševne su mu vrijednosti ispred materijalnih. Kvalitetan menadžer je miran unatoč svemu.

Dobro došli u društvo sretnih i uspješnih, s povjerenjem i samopoštovanjem.