Obavijest o odgodi nastave i prelasku na online nastavu !

Poštovani polaznici i predavači,

Kao što vam je poznato, Nacionalni stožer civilne zaštite RH produljio je zabranu održavanja redovite nastave za narednih mjesec dana s mogućnošću daljnjeg produljenja. S obzirom da nam je do kraja nastave ostalo oko mjesec dana, prelazimo na online nastavu kako bi školsku godinu priveli kraju. U tom smislu, od ponedjeljka 30. ožujka 2020. godine, počinje virtualna nastava, dok je za polaznike CM i FRM online nastava već započela u ponedjeljak, 23.03.2020.

Virtualna nastava održavat će se u istim terminima u kojima se je održavala i redovita nastava. Kako se stvari zadnjih dana odvijaju, te zbog vjerojatnog uvođenja strožih mjera kretanja, predavači će izvoditi nastavu iz svojih privatnih prostora, a pod našim operativnim vodstvom. Nastava će se održavati za one teme i kolegije za koje je naše Stručno vijeće procijenilo da su od osobite važnosti ili da ih je moguće online izvoditi, dok će neka planirana predavanja biti zamijenjena skriptama, knjigama i ostalim dodatnim materijalima.

Ako bude stanovitih teškoća u virtualnom prenošenju nastave, imajte u vidu da je najčešći razlog ograničenost internetskih operatera, a ne naša tehnička opremljenost i činjenica da nastavu ne izvodimo iz Expertinih prostora. Dakako,  dodatna temeljna upustva o praćenju nastave dobit ćete kroz nekoliko dana.

Kroz sve ove dane Poslovno učilište Experta radi od 09 do 21 sat, a petkom od 09 do 17 sati.

Stojimo vam na raspolaganju za sve vaše upite.

Želimo svako dobro vama i vašim obiteljima!

 

Ravnatelj i djelatnici Poslovnog učilišta Experta

Prijavi se na Newsletter

KONTAKT

U.   Kneza Mislava 14, 10 000 Zagreb
T.   +385 1 4618 444
M. +385 91 2310 961, +385 99 5155 033
E.  uciliste@experta.hr

Prijavi se na Expertin Newsletter